Zoek op model

Wat zijn bonuspunten

Via onze website kunt u op diverse manieren bonuspunten verdienen. ( dit geld niet voor aankopen in onze showroom/werkplaats)

Deze bonuspunten vertegenwoordigen een waarde van 1€ per 100 punten, die u kunt gebruiken tijdens het afrekenen van uw volgende order. (u kunt dus niet direct afrekenen met de punten die u met dezelfde aankoop ontvangt)

Op deze manier kunt u heel snel een aardig bedrag opsparen, waarmee u een order voor max 25% kunt betalen, m.u.v. de verzendkosten.

Let op dat u altijd ingelogd moet zijn als klant op onze site, zodat het systeem u de punten toe kan kennen. Wij kunnen achteraf geen punten meer toekennen bij een fout.

 

Hoe verdien ik bonuspunten?

 

Aankopen:

Bij aankoop van alle producten, met uitzondering van enkele, bijvoorbeeld onze zeer goedkope banden ontvangen u punten.

De hoogte van de punten staat aangegeven bij de artikelen, met regelmatig verdubbelaars of speciale aanbiedingen.

 

Nieuwsbrief: 

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, hiervoor ontvangt u eenmalig 100 punten.

 

Like een product:

U kunt bij een product klikken op 1 van de drie opties om deze te delen met uw social-network.

U krijgt hiervoor 50 punten. Dit is slechts 1 x per dag mogelijk. U kunt producten delen via Facebook, twitter en Google shopping.

 

Geef uw mening over een product.

Klikt u bij het product op reviews en vult u deze in, dan krijgt u eenmalig 100 punten. (let op, dit is niet de Kiyoh klantwaardering die u per email ontvangt!

 

Adviseer een vriend over een aankoop.

U kunt via de product pagina klikken op: email naar een vriend. Daarmee toont u het product aan de email ontvanger. Besteld deze persoon het product bij ons, dan ontvangt u 100 punten.

  

Rekenvoorbeeld:

U besteld voor 100€, dit zijn 200 punten. U deelt het product op uw facebookpagina (50) en word lid van de nieuwsbrief. (100) Daarnaast geeft u een mening over het product (100) en adviseert als laatste een vriend om dit product ook te kopen, wat deze ook doet (100)

Dit betekend dat u met slechts weinig moeite op uw volgende order een korting krijgt van 550 punten, wat 5,50€ tegoed betekend.  

Uiteraard kunt u ook slechts 1 optie gebruiken of combinaties!

 

Snel verdiend toch?