Zoek op model

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

Tenaamstelling: Optitune

BAN code: NL90 INGB 0008 0895 58

KvK nummer: 71404147
BTW nummer: 858702071B01

U plaatst een bestelling in onze shop. Bij het afrekenen van de bestelling geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen door te klikken op de iDEAL-betaalknop. U selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U selecteert de rekening waarmee u wilt betalen en vult de juiste toegangscode in. Het bedrag wordt meteen van uw rekening afgeschreven en wij worden direct geïnformeerd dat u de bestelling heeft betaald.

Op rekening kopen via Billink (acceptgiro)


Optitune heeft nauw contact met betalingspartner Billink. Samen bieden we in de webwinkel van Optitune de mogelijkheid aan om uw producten op rekening te kopen en deze in een later stadium pas te betalen. Indien u kiest voor betaling via Billink, wordt u door hen (binnen enkele seconden) getoetst op kredietwaardigheid. Vervolgens dient u binnen 14 dagen de factuur te voldoen aan Billink. Indien u kiest voor betaling via Billink, worden handelingskosten van € 0,99 in rekening gebracht.

Billink voert voor optitune het volledige betaalproces uit. Dat houdt in dat u van Billink een digitale acceptgiro ontvangt per e-mail, om het verschuldigde bedrag van uw bestelling te voldoen. Indien u producten bij Optitune wilt afrekenen via Billink, kan dat tot een bedrag van maximaal € 250,- indien u voor de eerste keer betaalt via Billink. Mocht u al bekend zijn bij Billink, dan kunt u een bestelling afrekenen tot een bedrag van maximaal € 300,-.

paypal

U hoeft zelf geen account bij paypal te hebben om d.m.v. uw credit card of bankrekening een betaling te doen.
Hoe werkt dat dan??
    
Op het moment dat u op onze site kiest voor een PayPal betaling wordt u doorgelinkt naar de beveiligde PayPal site alwaar u uw betaling aan ons verwerkt. Nadat dit gebeurd is wordt u terug geleid naar onze site.
Wij ontvangen uw order en een bericht van PayPal

* De kosten voor een PayPal betaling zijn 2,9% van het totaal bedrag. Wij berekenen een gedeelte van deze kosten aan u door. Alleen dan kunnen wij onze scherpe prijzen blijven handhaven.

Uiteraard kunt u bij aankopen in de winkel of bij afhalen van een bestelling gewoon pinnen danwel in cash betalen.