Zoek op model

Additieven

Lijst  Rooster 

 1. € 14,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 30 bonuspunt(en).

  Carb cleaner verwijderd vuil uit carbureur en sproeiers. Genoeg voor 3 beurten. Beschermt ook uw rubbers en overige delen tegen uitdroging bij stalling langer als een paar weken!

  Meer info?
 2. Normale prijs: € 9,95

  Special Price € 9,25

  Bij deze aankoop ontvangt u 19 bonuspunt(en).

  Xeramic Fuel Stabilizer gaat oxidatie van benzine tegen. Wanneer U uw motorfiets gedurende langere periode (meer dan 1 maand) niet gebruikt en er tijdens deze stalling brandstof in de tank achter blijft, bestaat het gevaar dat de benzine oxideert Meer info?
 3. Normale prijs: € 9,95

  Special Price € 9,25

  Bij deze aankoop ontvangt u 19 bonuspunt(en).

  PM XERAMIC MOTO INJECTOR REINIGER is een speciaal additief ontwikkeld voor het snel en effectief reinigen en beschermen van de injectoren Meer info?
 4. Normale prijs: € 19,95

  Special Price € 15,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 32 bonuspunt(en).

  Castrol Fuel Protect is geschikt voor gebruik in tweetakt- en viertakt-ottomotoren. Beschermt niet alleen de motor en het brandstofsysteem bij langdurig stilstaan, maar verbetert ook de prestaties en de levensduur. Meer info?
 5. € 14,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 30 bonuspunt(en).

  Profi Dry Lube is vetvrij en speciaal voor gesloten (O- en X-ring) kettingen ontwikkeld. Dry Lube hecht zich aan de ketting en kan niet zoals een normale kettingspray er vanaf 'geslingerd' worden. Velgen, tandwielen en swingarm blijven schoon. Daardoor bespaar je ook nog eens fors op schoonmaakmiddelen (velgenreiniger e.d.). Meer info?
 6. € 12,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 26 bonuspunt(en).

  Putoline OCTAAN BOOSTER is het ideale niet-mechanische hulpmiddel voor extra motorvermogen. Putoline Octane Booster, dat is samengesteld met gebruikmaking van speciale loodvrije synthetische additieven, zorgt voor extra paardekrachten en versnelling, reduceert het "pingelen" van de motor, zorgt voor een betere verbranding en reduceert warmteontwikkeling in zowel twee- als viertakt motoren. Meer info?
 7. € 18,06

  Bij deze aankoop ontvangt u 37 bonuspunt(en).

  Putoline OCTAAN BOOSTER is het ideale niet-mechanische hulpmiddel voor extra motorvermogen. Meer info?
 8. € 9,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 20 bonuspunt(en).

  Fuel Inject & Valve Cleaner is een professioneel benzineadditief voor het reinigen van benzine injectiesystemen. Het product verwijdert alle afzettingen zoals teer, vernis en hars in het gehele brandstofsysteem. Meer info?
 9. Normale prijs: € 10,95

  Special Price € 9,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 20 bonuspunt(en).

  Putoline Fuel Stabilizer gaat oxidatie van benzine tegen. Wanneer U uw motorfiets gedurende langere periode (meer dan 1 maand) niet gebruikt en er tijdens deze stalling brandstof in de tank achter blijft, bestaat het gevaar dat de benzine oxideert. Hierdoor ontstaat gom en lakafzetting (vervuiling) in de tank en in diverse zeer belangrijke onderdelen in de carburateur. Dit heeft moeilijk starten en onregelmatig lopen van de motor tot gevolg. Putoline Fuel Stabilizer voorkomt deze problemen.

  Meer info?
 10. € 10,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 22 bonuspunt(en).

  Putoline Oil Fuel Conditioner reinigt, beschermt en smeert het volledige brandstof systeem. Het lost aanslag op uit de carburateur, uit de injector(en), van de kleppen en uit de verbrandingskamer. Het neutraliseert condenswater en voorkomt zo neerslag in de brandstoftank. Het beschermt het volledige brandstofsysteem tegen corrosie. Fuel Conditioner herstelt het vermogen, verminderd het brandstofverbruik, zorgt voor een gelijkmatiger stationair motortoerental en vermindert de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen. De motor start makkelijker. Het is onschadelijk voor een evt. katalysator en bevat geen chloorhoudende bestanddelen. Voorkomt bevriezing van de carburateur. Meer info?
 11. € 9,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 20 bonuspunt(en).

  Engine flush voor door de olie. Verwijderd schadelijke residu uit het motorblok voor optimale prestaties Meer info?

Lijst  Rooster