Zoek op model

Toeters

   

 1. € 8,99

  Bij deze aankoop ontvangt u 18 bonuspunt(en).

  Toeter 12V rond 70mm voorzien van E-keur. 100DB. Meer info?
 2. € 8,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 18 bonuspunt(en).

  Toeter 12V rond 70mm Meer info?
 3. € 5,25

  Bij deze aankoop ontvangt u 11 bonuspunt(en).

  Toeter 6V rond 70mm Meer info?
 4. € 9,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 20 bonuspunt(en).

  Toeter 12V rond 72mm voorzien van E-keur. Meer info?
 5. € 30,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 62 bonuspunt(en).

  Met deze toeters hoort iedereen je luid en duidelijk. Meer info?
 6. Bij deze aankoop ontvangt u 530 bonuspunt(en).

  Luchthoorn 2 tonen die maar liefst 128DB haalt! Leverbaar in zwart en chroom. Meer info?
 7. € 49,50

  Bij deze aankoop ontvangt u 99 bonuspunt(en).

  De bekende koe hoorn, in een moderne jas: werkt volledig automatisch, er is geen aparte bedieningshendel nodig. Ook wel bekend als de scheepshoorn vanwege het zeer lage geluid, als dat van een misthoorn. Het lage, donkere, diepe geluid klinkt onmiddellijk bij het indrukken van de claxonknop. Er ontstaat geen enkele vertraging. Meer info?
 8. € 59,50

  Bij deze aankoop ontvangt u 119 bonuspunt(en).

  Een prachtige, klassieke set luchthoorns met een zware en lage, 2-tonige klank. De kleine, losse compressor wordt natuurlijk meegeleverd. De 2 hoorns worden gemonteerd op een mooie voet. Beide hoorns kunnen worden voorzien van de meegeleverde chromen beschermingskappen om te voorkomen dat er insecten of water in komt tijdens het rijden. Meer info?
 9. € 33,00

  Bij deze aankoop ontvangt u 66 bonuspunt(en).

  Deze set is altijd zeer populair op motorbeurzen en niet omdat deze set zo mooi klinkt....maar omdat deze set vreselijk effectief is! Pijn-aan-de-oren effect!. We geven het dan ook direct toe: we hebben claxons in het assortiment die mooier klinken dan deze set, maar er zijn maar weinig sets die effectiever zijn dan deze.... Daarom mag deze staalverchroomde set absoluut niet in het assortiment ontbreken. Een ideale set voor als je weinig ruimte hebt op de motor. Deze set van 2 stuks is niet erg groot, maar produceert desondanks erg veel geluid. Er is geen relais nodig, je kunt deze set zo aansluiten op de bestaande bedrading. De claxons moet je onderling met elkaar verbinden, het materiaal dat je daarvoor nodig hebt, wordt meegeleverd. Meer info?
 10. € 39,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 80 bonuspunt(en).

  De Full Blast extra loud replacement horns high & low tone Twin set is een krachtige set en bestaat uit een claxon met hoge toon en een claxon met lage toon. Door ze samen te schakelen, ontstaat een claxon met een zeer krachtig geluid. Als je niet heel veel plaats hebt, is dit een goede keuze. De 2 claxons hebben ieder maar een klein plekje nodig. Het imposante geluid klinkt onmiddellijk bij het indrukken van de claxonknop. Er ontstaat geen enkele vertraging. Let op: heeft u na aanschaf deze claxon gemonteerd? Waarschuw uw omstanders dan even als u de claxon bij wijze van demonstratie laat horen. Meer info?
 11. € 65,00

  Bij deze aankoop ontvangt u 130 bonuspunt(en).

  Een prachtige set Super horns Twin set, de krachtigste set elektrische claxons die bestaat. De hoge en lage toon klinken tegelijk. Het imposante geluid klinkt onmiddellijk bij het indrukken van de claxonknop. Er ontstaat geen enkele vertraging. Let op: heeft u na aanschaf deze claxon gemonteerd? Waarschuw uw omstanders dan even als u de claxon demonstreert... Meer info?
 12. € 55,00

  Bij deze aankoop ontvangt u 110 bonuspunt(en).

  De Truck horn heeft een uiterst krachtig, diep en laag geluid van 123,5 dB op 1 meter afstand met een frequentie van 320 Hz. Tot nog toe kon zo'n krachtig geluid alleen bereikt worden door lange trombones van minstens 50 centimeter die iedereen wel kent van grote vrachtwagens. Nu wordt ditzelfde geluid bereikt met een zeer compact design. Meer info?
 13. € 47,50

  Bij deze aankoop ontvangt u 95 bonuspunt(en).

  Opvolger van de Stebel nautilus. hetzelfde volle geluid met minder stroomverbruik! Meer info?
 14. € 42,50

  Bij deze aankoop ontvangt u 85 bonuspunt(en).

  Opvolger van de Stebel nautilus. hetzelfde volle geluid met minder stroomverbruik! Meer info?
 15. € 45,00

  Bij deze aankoop ontvangt u 90 bonuspunt(en).

  De Wolo Big bad Max heeft een uiterst krachtig, diep en laag geluid van 123,5 dB op 1 meter afstand met een frequentie van 320 Hz. Tot nog toe kon zo'n krachtig geluid alleen bereikt worden door lange trombones van minstens 50 centimeter die iedereen wel kent van grote vrachtwagens. Nu wordt ditzelfde geluid bereikt met een zeer compact design. Meer info?