Zoek op model

Modules

   

 1. € 89,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 180 bonuspunt(en).

  Gebruik deze module om meer op te vallen bij remmen, aan de voor en achterkant en voor het gebruiken van alarmlichten in diverse patronen. Meer info?
 2. € 44,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 90 bonuspunt(en).

  Q-line Xenongeeft een ongekend hoge lichtopbrengst. Met deze set heeft u alles om de set in uw motor te monteren. Meer info?
 3. € 59,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 120 bonuspunt(en).

  Handig als je met pech langs de weg staan, of als je beter wilt opvallen in de file.

  Meer info?
 4. € 19,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 40 bonuspunt(en).

  Zorg dat je gezien wordt, als je ergens stil komt te staan! Met deze LED hazard lamp zien ze je van verre. Verschillende standen licht, en door de lith.ion batterij goed voor 100 uur verlichting. Past in bijna elke buddy! Meer info?
 5. € 74,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 150 bonuspunt(en).

  De module laat, naast het normale dimlicht, de lamp van het grootlicht branden met een sterkte van 40%. Dat komt overeen met dezelfde lichtsterkte van het dimlicht, zodat beide lampen even sterk branden. Meer info?
 6. € 124,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 250 bonuspunt(en).

  Pilot Xenon verlichting is de beste kwaliteit xenon en met een ongekend hoge lichtopbrengst. Met deze set heeft u alles om de set in uw motor te monteren. De speciale kleine ballastkast is voor motoren ontwikkeld en neemt weinig ruimte in, zodat je hem zelfs op een naked kwijt kunt! Meer info?
 7. € 89,00

  Bij deze aankoop ontvangt u 178 bonuspunt(en).

  Xenon verlichting geeft een ongekend hoge lichtopbrengst. Met deze set heeft u alles om de set in uw motor te monteren. De speciale kleine ballastkast is voor motoren ontwikkeld en neemt weinig ruimte in, zodat je hem zelfs op een naked kwijt kunt! Meer info?
 8. € 89,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 180 bonuspunt(en).

  Met deze module laat u uw grootlicht op een ingestelde sterkte branden, zodat wanneer u 2 aparte lampen heeft, de symmetrie van uw motor veel mooier uitkomt. Meer info?
 9. € 89,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 180 bonuspunt(en).

  De koplamp(en) branden met deze module overdag en 's avonds met gedimd grootlicht (Uit onderzoek: dimmen tot 25% is ideaal). Als bestuurder kunt U zo niet alleen verder zien, maar vooral ook nog meer in de verte onderscheiden Meer info?
 10. € 74,95

  Bij deze aankoop ontvangt u 150 bonuspunt(en).

  Q-line Xenongeeft een ongekend hoge lichtopbrengst. Met deze set heeft u alles om de set in uw motor te monteren. Unit geschikt voor Canbus systemen en met kleine ballast Meer info?