Zoek op model

Wat kost het verzenden van uw order?

 

Verzenden per envelop:

Wij bieden u de optie verzenden per envelop voor kleine producten met een laag gewicht. Hou er rekening mee, dat u geen track-trace krijgt en dat er dus een risico is dat de zending niet aankomt.

Dit risico is voor de ontvanger en met het kiezen van deze optie gaat u akkoord met deze voorwaarden! Wij raden deze optie af bij bestelling met een hogere waarde. Wilt u een product per envelop laten verzenden, die wij standaard niet met deze optie aanbieden? Neem dan contact met ons op, voordat u besteld!

Onze staffel:

0-20 gram kost verzenden € 1.10

21-50 gram kost verzenden € 1.78

51-100 gram kost verzenden € 2.45

101-250 gram kost verzenden € 3.05

251-2000 gram kost verzenden € 4.35

 

Verzenden per pakket:

Het verzenden van uw (pakket) order is gratis vanaf 200€ (binnenlandse standaard TNT/DHL zendingen)

Daaronder rekenen wij u slechts een bijdrage in de werkelijke kosten voor verzenden, inpakken en administratie.

Zo heeft u bij een order van 100€ slechts 4.50€ verzendkosten.

Uiteraard zijn er ook duurdere opties, zoals verzenden met verzekering/handtekening, levering de volgende dag voor 10.30 of een buitenlandse levering. De exacte kosten daarvoor kunt u online opvragen of in uw winkelwagen, voordat u de order plaatst.

Daarnaast heeft u uiteraard de optie om uw bestelling tijdens openingstijden bij ons op te halen in de showroom te Waddinxveen, dit is uiteraard gratis. Ook kunt u hier een bestelling op zicht plaatsen om in de winkel te beslissen of u tot aankoop wenst over te gaan, zonder verplichtingen.

Onze staffel:

€0.01 - €49.95 kost verzenden € 6.75

€50 - €99.99 kost verzenden € 5.50

€100 - €149.99 kost verzenden € 4.50

€150 - €199.99 kost verzenden € 2.75

€200+ Gratis verzenden

 

LET OP, Bij het verzenden van 1 of meerdere banden betaald u altijd een kleine eigen bijdrage van minimaal 2.75€. Dit omdat we met onze zeer scherpe prijzen niet de volledige pakketprijzen voor een band kunnen vergoeden. Wij verzenden max 2 banden per colli.

 

Voor zendingen naar het buitenland rekend onze website voor u de kosten voor.

 

Waarom kies ik voor een klein item, die in een envelop past toch voor pakketpost?


Omdat in het verleden veel zendingen met een postzegel kwijt zijn geraakt bij TNT, hebben we besloten deze keuze en het risico bij de klant te leggen.

In tegenstelling tot enveloppen zijn pakketten wel te traceren, en worden door TNT vergoed als ze kwijtraken. Overigens proberen we deze pakketten indien mogelijk wel in brievenbus formaat te leveren, zodat u hem altijd de volgende dag heeft!